Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
_________________ Żyliśmy we względnie normalnym kraju względnie normalnego klimatu przy względnie normalnym rządzie. My, względnie normalni, chrońmy, co mamy. Normalni inaczej mają to nam za złe,ale i oni mogą zrozumieć, o co chodzi. Stefan Bratkowski
A ja w związku z tym mam parę pytań
1. Czy były przeprowadzone wybory na nowego modzia , kto był w komisji jak liczono głosy i dlaczego ja o tym nic nie wiem
2. Czy cały ten "wybór jest zgodny z ustawą o zamówieniach publicznych na moderatorów i czy w ogóle taka ustawa jest
3. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DLACZEGOOOOOOOOO TO NIE JAAAAAAAAAAAAAAAAAA Buuuuuuuu
Kaczej pogratuluję jak cała sprawa z tymi "wyborami"się wyjaśni
A teraz do rzeczy:
Ad 1) W końcu uznano, że więc wybory były zbędne
Ad 2) Osoby bosskie nie podlegają żadnym ustawom
Ad 3) Dlaczego nie Ty? Cóż...Ty Loluś w swojej boskości jesteś zbyt boska i tego to Forum mogłoby nie wytrzymać
Ad 3) Dlaczego nie Ty? Cóż...Ty Loluś w swojej boskości jesteś zbyt boska i tego to Forum mogłoby nie wytrzymać
Wiesz..... no tak samo sobie pomyślałam ! To forum już różne rzeczy wytrzymało ,różne zadymy przetrzymało ale TEGO .............na stówę NIE!
Z gratulacjami jeszcze się wstrzymam odnośnie wyjaśnień z pkt 1, 2 jesteś (soły )niezbyt obiektywna bym mogła uznać Twoja argumentację!
_________________ Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem. W. Bartoszewski
_________________ Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem. W. Bartoszewski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum