Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Chciałabym zrobić filmik ze zdjęć z kompa do konkretnej piosenki ale kompletnie nie wiem jak się za to zabrać. Będę wdzięczna za podpowiedzi
_________________ żyj i daj żyć innym
ewa* Gość
Wysłany: 2014-05-09, 09:22
Ja też poproszę o instrukcję. Zarejestrowałam się, a i owszem, ale nijak nie udaje mi się zalogować, a hasła nie zapomniałam. Ciągle wyświetla mi "błąd". :(
Spróbuj tak jak powyżej. Hasło tylko w pierwszej linijce.
Jeżeli to nie zadziała, to już mądrzejsi muszą
_________________ Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem. W. Bartoszewski
_________________ Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem. W. Bartoszewski
_________________ Żyliśmy we względnie normalnym kraju względnie normalnego klimatu przy względnie normalnym rządzie. My, względnie normalni, chrońmy, co mamy. Normalni inaczej mają to nam za złe,ale i oni mogą zrozumieć, o co chodzi. Stefan Bratkowski
_________________ Żyliśmy we względnie normalnym kraju względnie normalnego klimatu przy względnie normalnym rządzie. My, względnie normalni, chrońmy, co mamy. Normalni inaczej mają to nam za złe,ale i oni mogą zrozumieć, o co chodzi. Stefan Bratkowski
Jest świeża, jeszcze ciepła instrukcja-poradnik (z obrazkami) jak zrobić filmik ze zdjęć z podkładem muzycznym w darmowym i prostym w obsłudze programie Movie Maker, autorstwa Tekili.
Niestety, Kaju, logowanie stało się koniecznością.
Sama jestem zarejestrowana na czterech innych forach graficznych - nie tylko polskich i wiele się tam nauczyłam.
Na razie nie spotkała mnie z tego powodu żadna nieprzyjemność.
PS
Filmik z 10 zdjęć z 'bajeranckimi' przejściami zmontowałam w ciągu pół godziny. Dzisiaj dodam podkład muzyczny. To bardzo łatwy program.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum