Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Wątek podobny do "Widoku z okna", ale zakładam nowy, bo zdjęcia o tej tematyce są nie tylko z okna a są przepiękne.
Słoneczko upadło gdzieś w Koszarawie
przed upadkiem za Pilskiem
Jeszcze przed upadkiem
Zaszło na prawo od Babiej Góry
Za Pilskiem różowo
Babia Góra i spadające czerwone
Już po wszystkim
I bez kominów, bo są czasem składane
grubo po zachodzie
nad morzem może jeszcze świeci
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie może być tyle idiotów"
Stanisław Lem
Ostatnio zmieniony przez strążek 2012-12-19, 10:23, w całości zmieniany 3 razy
Weź poprawkę na kaję i dawaj ciut większe fotki. (Ja daję 640x480) Na tej - w chmurach widzę twarz dziecka, łepek szczurka i inne cuda! Wszystkie piękne!
_________________ Żyliśmy we względnie normalnym kraju względnie normalnego klimatu przy względnie normalnym rządzie. My, względnie normalni, chrońmy, co mamy. Normalni inaczej mają to nam za złe,ale i oni mogą zrozumieć, o co chodzi. Stefan Bratkowski
Bo Ty wszędzie koty widzisz! Po prawej na górze jak byk - mordka szczurka - niżej, po prawej twarz dziecka, a po lewej, to się jeszcze nie zdecydowałam... diabeł, albo morda psa groźnego. Krzyś dopatrzyłby się jeszcze czegoś innego.
Na chłopczyku w czapeczce siedzi kotecek. I nikt mi nie powie.............:D
_________________ Żyliśmy we względnie normalnym kraju względnie normalnego klimatu przy względnie normalnym rządzie. My, względnie normalni, chrońmy, co mamy. Normalni inaczej mają to nam za złe,ale i oni mogą zrozumieć, o co chodzi. Stefan Bratkowski
Czerwone nieba o poranku - zwiastują złą pogodę, a wieczorem - piękną następnego dnia.
Nie na darmo boli mnie głowa. Piękne zdjęcie oznacza - dobrą fotograficzkę.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum