Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Justyna po raz kolejny została ukarana przez przesunięcie z zajętego miejsca na ostatnie w biegu. Ponoć zabiegła drogę Randall w strefie, w której jest to zakazane. Zapis filmowy ponoć mówi coś innego.
Po odrzuceniu przez sędziów protestu naszej ekipy, istnieje jeszcze możliwość odwołania się do Federacji.
Najbardziej gorzkim kąskiem w tym wszystkim jest to, że następne takie sytuacje mogą ją wykluczyć z możliwości startu w MŚ.
Nie chciałbym wietrzyć tu teorii spisku, ale czy to przypadek, że decyzje o dyskwalifikacji są zawsze podejmowane przez Skandynawów?
Miśku coś w tym jest.
Ktoś ma szczere inencje by Justyne oddalić od rywalizacji nieco.
Skandynawowie wiedzą że dochodzi do formy i pewnie jej się boją.
Przegapiłam, szkoda. Bardzo lubię oglądać sporty zimowe, ale zabrałam się do pieczenia ciast (ano tak mnie naszło, a poza tym moje dziecko wszystko mi w domu "wymiotło" )
Domyślam się, że Justyna nadal jest pierwsza w ogólnej kwalifikacji.
"m" zjadłam w "przegapiłam" i musiałam poprawić
Ostatnio zmieniony przez bd_d 2011-01-06, 18:00, w całości zmieniany 1 raz
Jakoś brak oznak radości po wygraniu przez Justynę Tour de Ski Że o zwycięstwie w konkurskie na Sportowca Roku nie spomnę...
Brawo Justi! Oby tak dalej!
Justyna zdobyła dziś prawdziwy srebrny medal.
a te komentarze, że Bjoergen jest bezkonkurencyjna....to chyba lekka przesada, bo przecież wszyscy wiedzą, że ma astmę wysiłkową
_________________ "Im więcej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta"
M.Czubaszek
Medalikami MŚ ja się ,,nie podniecam,,. Wiadomo było, że BjoerGEN po wczasach w ,,aSPmA,, gdy nie startowała w TOUR SKI, będzie nie do pokonania. Tym bardziej w Norwegii.
A Justyna NARESZCIE wie, gdzie są ,,konfiturki,, i po nie sięga A nie frajersko - jak nasi ,,działacze piłkarscy,, - wyprzedaje dobra dla zysków marnych, byle szybkich ...
_________________ UczMY się kochać ~Nick-i , One tak szybko ... się zmieniają !
===============================>
===>>> CLIK : http://www.pajacyk.pl/
Dziś Justyna Kowalczyk po raz drugi na tych MŚ srebrna.
Dała z siebie wszystko a przegrała z chyba cyborgiem Bjoergen
Ale widać było w jej oczach łzy i sportową złość że złota nie ma.
Za to w sobote w maratonie na 30 km ma szanse obronić złoto i napewno da z siebie wszystko.
Dzieki Justyś i wygraj z ta Bjoergen na 30km.
Justa wygrała... wśród zdrowych. A Bjoergen raczej powinna chyba startować w paramistrzostwach.
Oczywista ten przytyk nie dotyczy niepełnosprawnych sportowców, bo dla Nich mam coś więcej niż szacunek...
Szerokie jak szafa bary, przesadnie umięśniony brzuch, za to niemal niewidoczny biust. W porównaniu z niektórymi rywalkami, Marit Bjoergen wydaje się dwukrotnie większa i potężniejsza. Została porównana do mężczyzny!
To jest kobieta chora na atmę.... ?
Ostatnio zmieniony przez Zosia 2011-03-03, 21:58, w całości zmieniany 1 raz
A ja mam wrażenie, że Justyna nie potrafi przegrywać. Norweżka biustu sobie nie wybierała , ocenianie wyglądu nie jest zbyt eleganckie , moim zdaniem buzię ma ładną a że umięśniona , no trudno żeby nie była.Zapominamy, że na astmę jest chora Otylia, był chory Korzeniowski i nikomu to nie przeszkadzało .
Ale postępują zgodnie z regulaminem i jak na razie to nasza zawodniczka została na igrzyskach złapana na stosowaniu dopingu.
Lubie patrzeć na Norweżkę, bo ma harmonijne ruchy i wygląda jakby płynęła a nie biegła. Dotychczas była po prostu lepsza . Justyna powinna brać przykład z Małysza i starać się wykazać taką klasą jak on .
Yogi-Bubu Nic nie jest skończone, póki się nie skończy. Y.
Tiaaa... Płynne ruchy... pływa... Ale jak popatrzeć na jej zdjęcie od pasa w górę, to w miejscu brzucha normalny "kaloryfer", a i reszta... - szkoda gadać (zdjęcie z postu Zosi ). Chyba Bjoergen powinna faktycznie biegać z facetami .
Już wolę popatrzeć na Justysię...
Ponadto jak gdzieś wyczytałem wypowiedź naszej zawodniczki, że bardziej od astmatycznych wzmocnień Norweżki bardziej obawie się nieczystych zagrań norweskiej drużyny (co jest szczególnie łatwe przy stylu łyżwowym), to szczęka opada... Już po nastąpieniu przez jedną z nich w czasie sztafety na nartę Justyny, musiała ona (narta ) zostać odesłana do sklejania.
I gdzie tu fair play?
A widziałeś jakie bary ma Otylia i pływaczki ? Rozwijają sie mięśnie których sie używa. Mając kaloryfer i umięśnione ramiona może solidnie odpychać sie kijkami . Nie wiem czy oceniamy urodę czy sporcmenkę Justyna na przykład ma paskudną trądzikowa cerę . Ma problem, bo uważa, że tylko ona może być zwyciężczynią a jeśli nie jest to dlatego, że zwycięzca był nieuczciwy .
Yogi-Bubu Nic nie jest skończone, póki się nie skończy. Y.
Chyba teraz Justyna głupio się czuje mówiąc o najeżdżaniu na narty i kijki . Rywalizacja czysta jak łza . Chyba do urody Johaug nie macie zastrzeżeń. Drobniutka, szczuplutka , powiewna blondynka.
Ostatnio zmieniony przez jarzębina 2011-03-05, 13:28, w całości zmieniany 2 razy
Chyba teraz Justyna głupio się czuje mówiąc o najeżdżaniu na narty i kijki . Rywalizacja czysta jak łza . Chyba do urody Johaug nie macie zastrzeżeń. Drobniutka, szczuplutka , powiewna blondynka.
i ... ASTMATYCZKA - bez cudzysłowu
- jak WSZYSTKIE CZTERY NAJLEPSZE - w ostatnim okresie - NORWEŻKI
_________________ UczMY się kochać ~Nick-i , One tak szybko ... się zmieniają !
===============================>
===>>> CLIK : http://www.pajacyk.pl/
Ostatnio zmieniony przez prowincjusz 2011-03-06, 18:25, w całości zmieniany 1 raz
Chyba teraz Justyna głupio się czuje mówiąc o najeżdżaniu na narty i kijki . Rywalizacja czysta jak łza
A nikt nie widział, jak Justyna leżała na którymś z podjazdów? Trudno powiedzieć, czy sama taka gapa, czy ktoś jej pomógł. Zbierała się piorunem, ale spadła o kilka miejsc i musiała doganiać norweską czołówkę.
_________________ "Panie zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji."
(...) jak na razie to nasza zawodniczka została na igrzyskach złapana na stosowaniu dopingu. (...)
Czy tę babę bliskość wzgórza** dokumentnie pogięła?
jarzębina pisze:
(...) Lubie patrzeć na Norweżkę, bo ma harmonijne ruchy i wygląda jakby płynęła a nie biegła. (...)
A ja nie cierpię czytać zapisów idiotki! Nawiedzonej idiotki! Zwłaszcza takiej, która najpierw rżnie, a potem leci do kiosku po to, z czego rżnie, czyli rżnie głupa. A może ktoś by się zlitował i też...
jarzębina 2011.03.04; 13:02 pisze:
(...) Nie wiem czy oceniamy urodę czy sporcmenkę* Justyna na przykład ma paskudną trądzikowa cerę . (...)
Długo kombinowałem, czy jest jakiś temat, na którym baba ta się nie zna, czyt.: nie ma nic do powiedzenia. No i dojszłem(!) - nie, idiotka jest fachowiec od wszystko; nie dość, że robi za kosmetyczkę (sic), to słownik języka polskiego jej autorstwa będzie prosto beceler*, godny pulicowania! I jeszcze honor zwraca! , coś, czego dziewczę to (podejrzewam) nigdy nie miało i (jestem pewny) mieć nie będzie.
* wytłuszczenia moje - debila, chama i podleca, hej!
** - mowa o Wzgórzu, nie o górce
[ Dodano: 2011-03-06, 01:52 ]
Przybiegłem jeszcze raz, aby każdej J. rzec, iż asteriksy są okej, tym bardziej ich kolejność, hej, powieś!
Ja sie w polemike o urodzie ani Justyny ani innych wdawal nie będę,chociaż Charlotte Kalla mi się bardo podoba
Justyna zrobiła co mogła i chwala jej za to,zdobyła braz na 30km.
Walczyła dzielnie a ze nie udało jej sie wygrać to własnie taki jest urok rywalizacji sportowej
Dodam tylko że w porównaniu do naszego biathlonisty Tomka Sikory to Justyna ma ogromne sukcesy już.
A jeszcze kariery nie kończy tak jak Adam Małysz.
Ale o nim wypowiem sie w innym watku
Justyna gratulacje
(...) jak na razie to nasza zawodniczka została na igrzyskach złapana na stosowaniu dopingu. (...)
Czy tę babę bliskość wzgórza** dokumentnie pogięła?
.
Kornelia Marek na ostatnich zimowych igrzyskach olimpijskich . Do reszty się nie odnoszę, bo przeraziła mnie ta atawistyczna wręcz nienawiść i obelgi tylko dlatego, że wyraża się inne zdanie .
Ostatnio zmieniony przez jarzębina 2011-03-06, 10:56, w całości zmieniany 1 raz
Halo! Tu Ziemia! My gadamy o Justynie i biegach narciarskich, nie o Jarzębinie Ani słowem nie odniosłeś się do tematu wątku, tylko walisz obelgami, które do Twojego wizerunku poety pasują jak świni siodło.
Założyłeś się z Quercusem, że umiesz to lepiej?
_________________ "Panie zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji."
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum