Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Czesiaku, to jak już wrócisz z tego odwyku, to ja (jak zwykle) 2 w 1, czyli:
Na zdrowie! :-D
_________________ Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem. W. Bartoszewski
_________________ Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
Aż tak! Wczoraj wieczorem (bardzo późnym) dzwoniący telefon zepsuł mi i tak kiepski humor, w pracy od rana było paskudnie! A potem... przyszła "wdzięczna" pacjentka i dała mi ciastko ( tak! ciastko, Prince Polo , zjadłam, chociaż słodkie niemożliwie)-"bo pani jest taka miła" i już mi sie zrobiło lepiej, a potem TA wieść!
Anula, jeszcze raz gratuluję Wam obojgu! Ja z krwawych mery to najbardziej lubię piwko. Ostatnio zasmakowałam w pina coladzie. Skoro nie ma tej ostatniej, to
_________________ Chuck Norris bardzo lubi dzieci, ale trochę długo się gotują.
Anula! Jeszcze raz
Masz cudne dziecię! Mam nadzieję, że już mieścisz się w drzwi?
Zdrówko Kuby!
Co niektórzy wiedzą, że nie pijam piwa (tfu - gorzkie).
Zdaję się na talent Cześka w sporządzaniu pysznych koktajli.
Proponuję również Tiramisu; słodkie i bardzo smaczne mniam
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum