Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Ja niezmordowanie wracam do dawnej dyskusji...
Czy będą inne style forum?
Chociaż Elektro... dodatkowo, albo w zamian jednego z tych paskudnych niebieskich
i jeszcze Apalachia dla Klopsa :-). Elektro miał wielu użytkowników...
Acid nadal rozciąga mi strony I pewnie nie tylko mi.
A jedyny względnie nadający się do użytku styl (przy pozostałych można zasnąć na stojąco) okropnie zniekształca logo
Stylów nie musi koniecznie być więcej. Jeśli ich liczba jest dla nas ograniczona, to może można je wymienić?
Xandred nie lubię, a poza tym nie wiem, ze jestem niezalogowana, kiedy jestem niezalogowana
I czy te greckie litery są nam niezbędne? Może można je wymienić na więcej emotek?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum