Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Ja robię to tak:
- klikam na BROWSE,
szukam zdjęcia, które chce wkleić
- RESIZE IMAGE ustawiam np.800x600
i klikam START UPLOAD. Trzeba poczekać aż zdjęcie się ukaże i bierzemy link pierwszy od góry w pomarańczowym prostokącie.
Paniała?
_________________ "Im więcej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta"
M.Czubaszek
Kiziuchna, paniała ale właśnie dziś jest inaczej! Chcą logowania i jest po polsku !
Witaj w ImageShack'u.
Nie musisz się rejestrować. Korzystaj za darmo.
Prześlij: obraz obrazy / filmy url webcam
SORRY, IT APPEARS YOU HAVE NO FLASH SUPPORT,
PLEASE CLICK HERE TO UPLOAD WITHOUT FLASH.
Email (optional):
Opcje Przesyłania >>
Zmiana rozmiaru obrazu:
Dodaj Etykietę Do Miniatury
Prosimy wybierać wyłącznie pliki w obsługiwanym formacie:
Prześlij Teraz
Prześlij Teraz
Ostatnio zmieniony przez kaja 2009-12-01, 19:54, w całości zmieniany 1 raz
No nie ma {OLD}.
Pierwszy raz widze cos takiego, ale to proste.
Nie musisz sie logowac ani zapiosywac.
Klikasz na Browse - zaznaczylam czerwonym , a pozniej na Przeslij teraz i spokojnie czekaj , az sie zaladuje. Pozniej sciagasz link Direct link to image i po balu.
_________________ Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku. autor nieznany
Teki, to jest taka sama plansza, tylko po angielsku
Dana wklejałam już z tego programu...ale widzę, że moje fotki tam zostają i nie da się ich usunąć
Zobaczymy kiedy i Wam się zmieni imageshack
Przed chwilą wlazłam i widok mam "normalny".
Nie wiem dlaczego u Ciebie jest cuś takiego. Adres ten sam
_________________ Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem. W. Bartoszewski
Przed chwilą byłem na Image i u mnie jest tak jak było, zupełnie co innego niz na Twoim screenie
_________________ Żyliśmy we względnie normalnym kraju względnie normalnego klimatu przy względnie normalnym rządzie. My, względnie normalni, chrońmy, co mamy. Normalni inaczej mają to nam za złe,ale i oni mogą zrozumieć, o co chodzi. Stefan Bratkowski
_________________ Żyliśmy we względnie normalnym kraju względnie normalnego klimatu przy względnie normalnym rządzie. My, względnie normalni, chrońmy, co mamy. Normalni inaczej mają to nam za złe,ale i oni mogą zrozumieć, o co chodzi. Stefan Bratkowski
Yogi-Bubu Nic nie jest skończone, póki się nie skończy. Y.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum