Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Lubią słonecznik, innych ziarenek nie chcą. Wróbli nie ma już kilka lat - chyba sroki je wyniszczyły, bo jest ich dużo.
Jak sobie radzisz z gołębiami? Nie karmię, ale i tak przylatują i sra... Spółdzielnia pod karą grzywny nie pozwala na karmienie ptaków. Ja to olewam i czekam na karę.
Na balkonie mam czysto, bo co dnia zamiatam i myję.
Ta druga karma wygląda lepiej - w tej pierwszej moje nie jedzą pszenicy. Rozrzucają po całym balkonie. Goszczę więcej ciekawych ptaszków, bo obok duży park i nawet wiewiórki podchodzą pod blok.
To Ty, Anulka, wychylaj się jak najczęściej, tylko OSTROŻNIE
_________________ "Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." Św. Tomasz z Akwinu
Na szczęście Belfereczko Kochana można też wyjść na tarasik i jest to bezpieczniejsze, a widok ten sam.
Kajusia tu to się mogę powychylać, przynajmniej na razie. Jest ewentualność, że jak będę chciała przyjechać to mnie nie wpuszczą, ale wtedy będę liczyła na Waszą pomoc na "zielonej"
_________________ "Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." Św. Tomasz z Akwinu
Taki mam widok z mojego okna
Gniazdko lichutkie, źle oświetlone, więc zdjęcie nie za dobre ... ale słodkie.
Trzeba powiększyć (2x) i dobrze się przyjrzeć wtedy widać karmienie jednego małego, z drugiego jajeczka nic się nie wykluło.
_________________ Życie jest wspaniałe, ale krótkie jak przeciąg. (Jan Peszek)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum