Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Dzięki, muszę uświadomić mojego, często klika tam gdzie nie powinien. Potem jest: Majciu, co teraz mam zrobić?! Swoją drogą, to nie rozumiem tych ludzi, którzy próbują zniszczyć coś, co służy tylu ludziom.
Odświeżam wątek, bo jest kolejne oszustwo spod znaku Allegro. Otrzymałam powiadomienie o negatywnym komentarzu, kliknełam w link do towaru którzy rzekomo zamawiałam a stamtąd zostałam odesłana na stronę Payu w celu założenia tam konta. Na szczęście w porę się zorientowałam a najbardziej podpadł mi formularz rejestracyjny, w którym trzeba podać numer karty kredytowej.
Podobne spamy przychodzą pod szyldem Poczty Polskiej informujące o oczekującej przesyłce.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum