Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Przyglądając się kolejnym ZAPROSZENIOM tak jakoś zrobiło mi się smętnie...
Pomimo, iż (z różnych osobistych przeszkód) nie byłam na żadnym
z Ogólnopolskich Biwaków, każdy z nich przeżywałam razem z Uczestnikami
i zawsze z wielką niecierpliwością oczekiwałam na (z humorem opisywane)
sprawozdania z nich, fotki, żarciki na SB itp.
A przed niektórymi z My-Ków kolejny...
Gruby, już przygotowuję się na biwak wiosenny.
Są!! Po dłuższej chwili znalazłam - były nie tam, gdzie powinny.
Gruby, dzięki za bardzo cenne białe kruki - to był przecież ten pierwszy raz.
Ostatnio zmieniony przez Miriam 2011-09-30, 08:20, w całości zmieniany 2 razy
A może ,,omówicie,, na ,,Bywaku,, POwrót do .. SPOTKAŃ REgionalnych, PROwincjonalnych ...
Bo jakoś niezbyt POPularne są ... Czyżby ,,łódzko-warszawska,, POP ustanowiła monoPOl ?
Wszak nie każdy ma siły i ... na ,,BYE-wakowanie,,
Niemniej Słoneczka i Dobrego ,,ubawu,, życzę ...
_________________ UczMY się kochać ~Nick-i , One tak szybko ... się zmieniają !
===============================>
===>>> CLIK : http://www.pajacyk.pl/
Ostatnio zmieniony przez prowincjusz 2011-09-30, 08:02, w całości zmieniany 2 razy
A może ,,omówicie,, na ,,Bywaku,, POwrót do .. SPOTKAŃ REgionalnych, PROwincjonalnych ...
Bo jakoś niezbyt POPularne są ... Czyżby ,,łódzko-warszawska,, POP ustanowiła monoPOl ?
Wszak nie każdy ma siły i ... na ,,BYE-wakowanie,,
Niemniej Słoneczka i Dobrego ,,ubawu,, życzę ...
Widocznie łódzko -warszawska POP jest bardziej aktywna niż inne, a tylko od tego zależy kto, gdzie i kiedy się spotyka. Ja, jak mnie "ściśnie" tęsknota to organizuję , czy chcesz żeby ktoś to zrobił za ciebie? Wygodny jesteś i zawsze masz dużo zastrzeżeń a może spróbuj raz coś zrobić na poważnie, od początku do końca, bez wydawania dyrektyw dla innych, bo to już przerobiliśmy.
Ostatnio zmieniony przez jolar 2011-09-30, 08:59, w całości zmieniany 1 raz
[/color] ...
Masz wyjątkowy talent do wqrwiania ludzi. Ale co poradzić... jak niektórzy muszą bo inaczej się uduszą
_________________ "Im więcej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta"
M.Czubaszek
No cóż. Miłe Panie wypada przePROSIĆ się z ~Tekilą
Pewnie ... ma. Myślę, że ... da
Jesteśmy wdzięczni Tekili za to co robiła z NASZYMI fotkami,
ale o ile pamietam nie sprzedawałiśmy jej naszych praw autorskich
To są nadal NASZE zdjęcia!
Inna sprawa, że za cholerę nie mogę sobie nawet przypomnieć,
jak wygladało zaproszenie na II Biwak - ten w okolicach mojej parafii.
Czy w ogole takie było?
Wygląda na to, że ja go chyba nie dostałem
_________________ .
Ceterum censeo kaczyzm, ziobryzm et sisizm vel terazizm esse delendam!
.
"Gruby"
Ostatnio zmieniony przez Gruby 2011-09-30, 09:28, w całości zmieniany 1 raz
Widocznie łódzko -warszawska POP jest bardziej aktywna niż inne, a tylko od tego zależy kto, gdzie i kiedy się spotyka. Ja, jak mnie "ściśnie" tęsknota to organizuję , czy chcesz żeby ktoś to zrobił za ciebie? Wygodny jesteś i zawsze masz dużo zastrzeżeń a może spróbuj raz coś zrobić na poważnie, od początku do końca, bez wydawania dyrektyw dla innych, bo to już przerobiliśmy.
KIEDYŚ zorganizowałem > Lublin, Gliwice ...
Później PRO-PO-nowałem ,,Leśną POlanę,, ... Widać ,,warszawka,, bardziej wielu odPOwiada
Cóż przeżyję ... Jakoś mnie - PO tym co TU zastałem gdy wróciłem z leczenia - ,,tęsknota nie ściska,, ...
Słoneczka jednak nadal ,,Bywakowiczom,, życzę ... niezmiennie
[ Dodano: 2011-09-30, 12:14 ]
kizia pisze:
Masz wyjątkowy talent do wqrwiania ludzi. Ale co poradzić... jak niektórzy muszą bo inaczej się uduszą
Ojojoj, mówisz o ... sobieI'am niesłychanie spokojnym jest. I DOBRZE ludziom - Wszystkim - zawsze życzę ...
KIEDYŚ zorganizowałem > Lublin, Gliwice ...
Później PRO-PO-nowałem ,,Leśną POlanę,, ... Widać ,,warszawka,, bardziej wielu odPOwiada
Cóż przeżyję ... Jakoś mnie - PO tym co TU zastałem gdy wróciłem z leczenia - ,,tęsknota nie ściska,, ...
Słoneczko mamy a o tej"organizacji" niech mówią inni bo ja mogę nie zdzierżyć i opowiem a wtedy się obrazisz na ament!
O jakiej Leśnej Polanie mówisz , chyba nie o tej w Sękocinie?
Ostatnio zmieniony przez jolar 2011-09-30, 11:30, w całości zmieniany 1 raz
Zostawię bez com.entarza ...
Jednak nie. Kliknij na ,,Stare forum,, bo MASZ tam wstęp i PO=SZUKAJ >
*** [youtube] http://www.youtube.com/watch?v=sDOScWjTKSI [/youtube] ...
[***Oni skorzystali z PROpozycji]
Tyle, że OBECNIE przejęła tę POlanę ,,Wspólnota,, POpularnie zwana SEKTĄ > http://my-ksztalciuchy.pl/viewtopic.php?t=3262 < ... więc nie POnowię Zaproszenia ... na XI ,,Bywak,,.
Jak mnieMAM ,,ku Waszej uciesze,, ...
Ostatnio zmieniony przez prowincjusz 2011-09-30, 20:52, w całości zmieniany 2 razy
Wiesz Prowincjuszu, podobno prawda zawsze leży pośrodku
Moja wdzięczność dla Ciebie za zorganizowanie biwaku w Lublinie jest nieograniczona, choć trzeba przyznać, że obsada była niezwykle skromna.;-) Niemniej dzięki Lublinowi poznałam (naonczas) Grubego i to jest niewątpliwie plus dodatni.
Czy ja jestem "warszawka"? No nie wiem, być może, a może nie,... w każdym razie deklaruję chęć dalszych spotkań z Warszawiakami, mazowszanami i nie tylko i nie ma dla mnie większego znaczenia, czy to pochwalasz, czy nie, za co z góry przepraszam.;-)
Nieustająco pozdrawiam.
Wiesz Prowincjuszu, podobno prawda zawsze leży pośrodku
/.../
Podobno; bo niektórzy twierdzą, że tylko ,,PO Ich stronie,, ...
Czasem wyjazd w ,,nieznane,, jednak odwdzięcza się miłymi chwilami ...
A nade wszystko ZAWSZE doceniałem fakt iż w ,,warszawce,, mieszkają SYMPATYCZNE Panie ...
Nieustająco, ciepło [Słonecznie wręcz] i szczerze także ... pozdrawiam.
ps.: a za co ... przepraszasz bo nie widzę ,,przyczyn,, absolutnie ...
Ostatnio zmieniony przez prowincjusz 2011-10-01, 14:36, w całości zmieniany 2 razy
Yogi-Bubu Nic nie jest skończone, póki się nie skończy. Y.
(...)Cóż przeżyję ... Jakoś mnie - PO tym co TU zastałem gdy wróciłem z leczenia - ,,tęsknota nie ściska,, ...
Za życzenia słoneczka serdeczne dzięki. Było go naprawdę dużo. Jak jeszcze dodać to, które emanowało z Uczestników - po prostu upał.
A dla Twej spokojności i zdrowotności szczerze polecam piosneczkę Czerwonego Tulipana, (a zwłaszcza jej prolog).
Czy mam dokładnie opisać jak wyglądało owo gliwickie spotkanie, zwłaszcza jego początek? Mimo wszystko się wstrzymam
prowincjusz pisze:
Później PRO-PO-nowałem ,,Leśną POlanę,, ...
Jeśli masz na myśli knajpę między Raciborzem a Rybnikiem to raczej jest to Leśna Ostoja.
Jedno z drugim ma ścisły związek, bo po Gliwicach trudno brać poważnie Twoje propozycje spotkań.
Znalazłam to wspomnienie dzisiaj w moim archiwum.
Nie wiem, nie pamiętam, dlaczego nie wkleiłam wcześniej.
Dzisiaj zrobiłabym tę pamiątkę lepiej, ale dołączam ją do kroniki biwaków.
Zaproszenia na kolejne biwaki:
Uaktualniona mapka biwaków:
Ostatnio zmieniony przez Miriam 2014-05-29, 21:52, w całości zmieniany 1 raz
Poczytałem sobie o waszych spotkaniach i muszę przyznać, że bardzo mi się to spodobało i zaskoczyło, że aż tyle biwaków udało się zorganizować. Ale graficznie to siedliście, początek niezły ale otatnie prace są na żenującym poziomie. Oczekiwałem czegoś więcej po ludziach, którzy piszą na tak zwartym graficznie forum. Poprawcie się.
ali Gość
Wysłany: 2015-05-18, 11:19
Marcel pisze:
Ale graficznie to siedliście, początek niezły ale otatnie prace są na żenującym poziomie. Oczekiwałem czegoś więcej po ludziach, którzy piszą na tak zwartym graficznie forum. Poprawcie się.
Powinni zwrócić się do ciebie następnym razem - będzie perfekcyjnie !
_________________ Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem. W. Bartoszewski
Oczekiwałem czegoś więcej po ludziach, którzy piszą na tak zwartym graficznie forum. Poprawcie się.
Ten wątek nie jest od tego typu komentarzy, to po pierwsze.
Po drugie: doprawdy ajmsorryajmververysorry, że nie podobają ci się nasze prace i że zawiedliśmy twoje oczekiwania.
po trzecie: jakoś to jednak przeżyjemy, nie martw się
_________________ "Im więcej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta"
M.Czubaszek
Ludzie opamietajcie sie. co was ugryzlo? Zajrzalem, obejrzalem i wyrazilem swoja opinie a wy od razu atakujecie. W polityce moge a tu nie? Ale jak wam sie podoba tosorry. juz nic nie mowie.Wasze forum wasz gust.Przynajmniej sie czegos o was dowiedzialem. chociaz bez tej wiedzy byloby mi lepiej. Milej zabawy i lepszego gustu wam zycze.y
Ludzie opamietajcie sie. co was ugryzlo? Zajrzalem, obejrzalem i wyrazilem swoja opinie a wy od razu atakujecie.
Rzeczywiście. Wyraziłeś swoją opinię.
Marcel pisze:
Ale graficznie to siedliście, początek niezły ale otatnie prace są na żenującym poziomie. Oczekiwałem czegoś więcej po ludziach, którzy piszą na tak zwartym graficznie forum. Poprawcie się.
Tylko nie wiem czy czaczysz różnicę pomiędzy wyrażeniem swojej opinii, a sposobem w jaki ją wyrażasz.
Poza tym, to forum polityczno-społeczne, że tak się wyrażę. Nie graficzne.
Marcel pisze:
W polityce moge a tu nie? Ale jak wam sie podoba tosorry. juz nic nie mowie.Wasze forum wasz gust.
Mogłabym napisać to samo - Twoje wpisy w polityce są żenujące. Nie lubię radykałów.
Nie robię tego, ponieważ "o gustach się nie dyskutuje"...
Marcel pisze:
Przynajmniej sie czegos o was dowiedzialem. chociaz bez tej wiedzy byloby mi lepiej. Milej zabawy i lepszego gustu wam zycze.y
Dowiedziałeś się tylko tego, że nie przepadam za nietaktownymi ludźmi.
A o gustach - jak powyżej.
Więcej myślenia przy pisaniu życzę
_________________ Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem. W. Bartoszewski
chłop na salonach Gość
Wysłany: 2015-05-19, 07:27
Podpadło wam chłopisko, oj podpadło. Miał facet pecha, pisał sobie rozsądnie w polityce aż zachciało mu się opiniować rysunki, no i oberwał. I po co ci to chłopie było ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum