Ważne! Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia Ci maksymalnego komfortu podczas przeglądania serwisu i korzystania z usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich użyciu.
Już wieczór, trzeba troszkę się odstresować
Anula nie pamiętam, które lubisz, przyniosłam więc takie i takie ( oczywiście nie po jednym, reszta schowana do lodówki)
_________________ Życie jest wspaniałe, ale krótkie jak przeciąg. (Jan Peszek)
No i nadarzyła się okazja coby Wam piwa nalać
Iga, jakie picie? Grzaniec tylko dla zdrowotności jest! Mówiąc szczerze - w realu też bym się napiła Tak jakoś zimno i ponuro jest. Już tęsknię za słońcem, a co będzie potem?
Miśku, co tak skromnie?! W leśnych ostępach w gawrze zawieś cuś takiego. Oczywiście do własnego użytku i dla zdrowotności jeno. Co nie znaczy, że czasem w koszyczku nie przemycisz kapeczkę i dla nas
To mi wygląda na jakąś reakcję chemiczną Jeszcze ta spiralka... pewnikiem wynikiem (ale rym ) jest cuś takiego z ...OH w końcówce. Ale przeca to piwny wątek
Te z ...OH przemycę w jakimś innym
Musiałem poprawić bo bez ten Żywiec Zdrój nie trafiam we właściwe klawisze...
Ostatnio zmieniony przez Yogi-Bubu 2010-11-10, 11:50, w całości zmieniany 1 raz
Igo Twoje i Dany także.
Gdyby nie Wy, nie byłoby tego wątku.
Zaczęło się od Dany .
Miałam napisać Jej tylko kilka wskazówek... W dziale technicznym się zaczęło.
Więc Wam gratuluję.
Jesteście Współautorkami tego wątku. Inne Mykształciuszki także.
Ostatnio zmieniony przez Miriam 2010-11-13, 18:05, w całości zmieniany 1 raz
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum